قفس بلدرچین قفس کبک قفس مرغ

تولید کننده تجهیزات نگهداری طیور

قفس بلدرچین قفس کبک قفس مرغ

تولید کننده تجهیزات نگهداری طیور

۹ مطلب در بهمن ۱۳۹۵ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

تغذیه بلدرچین بر اساس سن پرنده: 

نوع بلدرچین مهم نیست، جوجه بلدچین و بلدرچین های جوان را باید با جیره اولیه یا starter تغذیه نمود. علت آن است که جوجه های درحال رشد به پروتئین، ویتامین و مواد مغذی بیشتری جهت رشد ایده آل نیاز دارند.

هنگامیکه جوجه بلدرچین ها به سن 7 تا 8 هفتگی رسیدند، باید بدانید که از پرورش بلدرچینها چه میخواستید؟

معمولا بلدرچین تا پایان 6 هفتگی آماده کشتار است و میتوان برنامه کشتار را برای آنها اجرا نمود. اما چنانچه میخواهید آنها را به بلدرچینهای تخم گذار تبدیل کنید، لازم است از جیره مخصوص بلدرچین تخم گذار استفاده کنید. جیره بلدرچین تخم گذار باید به میزان کافی دارای کلسیم و فسفر باشد.

  • paravar paravar
  • ۰
  • ۰

آب و غذای جوجه بلدرچین :


پرورش دهندگان بلدرچین میتوانند با مراجعه به مراکز تهیه و توزیع خوراک دام و طیور، غذای مناسب بلدرچین را تهیه کنند. روش دیگر این است که مواد تشکیل دهنده غذای بلدرچین را به صورت مجزا تهیه کرده و آنها را توسط آسیاب و میکسر، مخلوط کنند.


هنگام تهیه غذای بلدرچین توجه داشته باشید که غذای جوجه بلدرچین در چند روز اول، باید کاملا آردگونه باشد. ذرات درشت به منقار جوجه بلدرچین آسیب میرساند.

  • paravar paravar
  • ۰
  • ۰

دستگاه گوارش طیور، شامل قسمتهای زیر می باشد:


دهان - حفره دهانی- حلقی

مری

معده

سنگدان،معده ماهیجه ای یا حقیقی 

روده باریک

روده فراخ

روده کور

کلواک

  • paravar paravar
  • ۰
  • ۰

زبان و نقش آن در طیور:

زبان در طیور دارای تیغه هایی در طرفین می باشد . این تیغه ها در حرکت غذا به طرف حلق و مری نقش مهمی دارد .

با توجه به اینکه طیور فاقد قدرت مکش در دهان هستند، لذا این حالت زبان در تغذیه آنها بسیار موثر است.

  • paravar paravar
  • ۰
  • ۰

 گفته می‌شود که همه نژادهای مرغ از چهار نوع وحشی زیر حاصل شده‌اند:

 

گالوس-گالوس : مثل مرغ جنگلی قرمز 


گالوس – لافایتی : مثل مرغ جنگلی سیلان 


گالوس سونراتی : مثل مرغ جنگلی خاکستری 


گالوس – واریوس : مثل مرغ جنگلی آبی و سبز   

  • paravar paravar
  • ۰
  • ۰

شناخت اردک:

شناخت اردک: 

اردکها از نظر علمی جزء شاخه طناب داران و رده پرندگان و راسته غاز سانان و خانواده مرغابی سانان  می باشد. 

بدن این پرنده  کشیده و کوتاه بوده و دارای نوک پهنی است . دمای بدن آن 40.7 درجه سانتی گراد وتعداد ضربان قلب آن 312  بار در دقیقه و تعداد تنفس 16 تا 28 بار در دقیقه می باشد.در زیر پوست بدن یک لایه چربی وجود دارد که به عنوان عایق حرارتی عمل میکند پر ها سر تا سر بدن اردک را می پوشانند .

از ویژگی مهم این پر ها آن است که حالت روغنی دارند که سبب می شود آب و روطوبت به پوست بدن نرسد.دم اردک دارای 20 تا 24 پر می باشد .پاها کوتاه و دارای 3 انگشت مبباشد و این انگشتان به وسیله پرده هایی به هم وصل هستند. 

اردکهای اهلی را به سه گروه میتوان تقسیم کرد:

اردک گوشتی

اردک تخمی      

اردک زینتی

  • paravar paravar
  • ۰
  • ۰

بعضی از انواع طیور دارای رشد سریع تری نسبت به برخی دیگر هستند!!


مثلأ : اردک دارای سرعت رشد بیشتری نسبت به مرغ خانگی می باشد. همچنین  از نظر جنس معمولأ رشد در  خروس ها سریع تر از مرغان است، از طرفی سرعت رشد طیور با سن تغییر می یابد بدین ترتیب که در سنین اولیه ی زندگی منحنی رشد به سرعت بالا می رود و سپس این سرعت کم شده و بالاخره متوقف شده و سیر نزولی می یابد.


جیره غذایی مناسب و متعادل سبب رشد سرعت می شود زیرا تمام مواد مورد احتیاج برای رشد را تامین می کند.


بالعکس جیره های غذایی که یک یا چند نوع ماده ی غذایی را فاقد هستند سبب کاهش سرعت رشد می شوند.

  • paravar paravar
  • ۰
  • ۰

خصوصیات یک جوجه سالم:


 جوجه ها هوشیار، سرزنده و شاداب بوده و به محرکها (نظیر صدا، نور و …) بخوبی پاسخ میدهند.


 ناف کاملآ بسته شده و علایمی از زخم در آن دیده نمیشود و ورم نیز ندارد.


 کرکهای جوجه نرم و شفاف و خشک است و خیس و چسبنده نیست.


 پاها زرد و شفاف و فاقد هرگونه خمیدگی و انحناست.


 کلوآک سالم و طبیعی و فاقد هرگونه کثافتی است.


 شکم جوجه نرم است و خمیری و سفت و متورم نیست.


 در ناحیه مفصل خرگوشی هیچ گونه تورم و التهاب و زخم مشاهده نمیشود.


 چشمها براق هستند.


جوجه ها وزن مناسبی دارند.


 نوکها کاملآ بر هم منطبق بوده و دارای شکل طبیعی هستند.


 پنجه ها سالم بوده و فاقد هرگونه پیچ خوردگی یا جمع شدگی میباشند.


 هیچگونه نقص ژنیتیکی در جوجه دیده نمیشود.

  • paravar paravar
  • ۰
  • ۰
روش گردش هوا در دستگاه های جوجه کشی:     
    
سیرکولیشن در دستگاه های جوجه کشی معمولا به 4 روش رایج می باشد که 
ترتیب اهمیت و کیفیت عبارتند از : 

سیر کوله عمودی
سیر کوله دورانی
سیر کوله افقی 
 سیر کوله ساکن (ایستایی)
  • paravar paravar