قفس بلدرچین قفس کبک قفس مرغ

تولید کننده تجهیزات نگهداری طیور

قفس بلدرچین قفس کبک قفس مرغ

تولید کننده تجهیزات نگهداری طیور

۱۴ مطلب در شهریور ۱۳۹۵ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰
فاکتورهای مؤثر بر هچ عبارتند از:    
                                       
پیش گرمایش تخم ها به مدت بسیار طولانی قبل از قرار گرفتن داخل دستگاه جوجه کشی

دما-رطوبت و تهویه ناصحیح

مکان های بسیار گرم داخل دستگاه جوجه کشی و هچر

تغییرات دماهای فصلی که محیط هچری را تحت تأثیر قرار می دهند

الگوهای ناصحیح راه اندازی در دستگاه های جوجه کشی چندمرحله ای

زمان و دمای ذخیره ی تخم ها            
  • paravar paravar
  • ۰
  • ۰

جفت گیری کبک :

جفت گیری کبک :

دو روش برای جفت‌گیری کبک‌ها وجود دارد. یکی اینکه دو به دو در قفس‌های جداگانه جفت‌گیری داده شوند و یا اینکه به طور جمعی و گروهی نگهداری شوند. در روش جفت‌گیری گروهی نگهداری پرندگان نر و ماده به نسبت 1 به 3 یا 1 به 4 و به طور جمعی می‌باشد. در سیستم جفتگیری دوتایی تعداد تخم هرماده حدود 60 عدد و در روش گروهی حدود 40 عدد در فصل تخم‌گذاری می‌باشد.

کبک‌ها باید تغذیه نخستین خود را با 38 درصد پروتئین آغاز کنند. پروتئین این جیره غذایی در سن سه تا شش هفتگی به تدریج به 24 درصد کاهش داده می‌شود و سپس تا مرحله بلوغ و دوران نگهداری این مقدار به 17 درصد می‌رسد. تغذیه این پرندگان 24 ساعت پس از خروج از تخم باید شروع شود. جیره غذایی آن مشابه جیره مرغ گوشی است. انرژی مورد نیاز کبک در جیره پیش‌دان در حدود 3000 کیلو کالری در هر کیلوگرم جیره می‌باشد.
  • paravar paravar
  • ۰
  • ۰
عوامل مؤثر در ضخامت پوسته تخم مرغ :  

عوامل محیطی و ارثی هر دو در ضخام پوسته مؤثر هستند حرارت سبب کم شدن ضخامت پوسته می شود.این امر اغلب با کاهش و نقصان مقدار کلسیم خون توأم است.تغذیه نیز در ضخامت پوسته اثر فراوانی دارد.
مرغ هایی که ویتامین D و کلسیم جیره غذاییشان کافی نیست اغلب ضخامت پوسته تخم مرغشان کم می شود.کمبود منگنز نیز همین اثر را دارد. 
  • paravar paravar
  • ۰
  • ۰
دستگاه کنترل کارکرد فن ها : 

کارکرد مناسب فن ها در داخل سالن مرغداری یکی از عوامل موثر در تولید بهینه محسوب می گردد چرا که اگر عمل تهویه در سالن به خوبی انجام نشود شاهد بیماری،تلفات،کاهش تولید و...می باشیم. حال اگر فن به هر دلیلی(قطعی برق،پاره شدن تسمه،گیر کردن شی لابه لای پره فن،سوختن موتور فن و پس دادن کنتاکتور) از کار بیفتد،خسارت سنگینی به مرغداری وارد می شود و در 90% موارد این مشکلات بین ساعات 12 شب تا 5 صبح که کارگران خسته و خواب آلوده هستند پیش می آید، پس کنترل کارکرد فن ها از اهمیت ویژه ای برخوردار است.                                                           
حال دستگاه کنترل کارکرد فن ها به صورت هوشمند عمل تهویه را چک کرده و به محض وارد شدن خللی در امر تهویه هر یک از فن ها سیستم آلارم آن فعال می شود تا افراد را متوجه مشکل نماید.
  • paravar paravar
  • ۰
  • ۰
علائم مربوط به تخم های “کوئیتر”:

تخم کوئیتر یعنی تخمی که جنین داخل آن در مرحله ای از جوجه کشی بنا به دلایلی رشد را متوقف نموده است. به عنوان مثال برخی از جنین ها به دلیل دماها و رطوبت های ناصحیح، برخی به دلیل آلودگی باکتریایی و برخی فقط به دلیل داشتن ژن بد، رشد را متوقف می کنند.

اصلی ترین علامت یک تخم کوئیتر، تشکیل یک حلقه ی خونی داخل تخم است. حلقه ی خونی شبیه به یک دایره قرمز رنگ می باشد که به وضوح در  داخل تخم قابل مشاهده است. این حلقه ی خونی زمانی تشکیل می گردد که جنین می میرد و رگ های خونی که آن را نگه می داشتند از هم پاشیده و در مقابل قسمت زیرین پوسته ساکن می گردند.
  • paravar paravar
  • ۰
  • ۰

ذرت (Maize , Corn):

ذرت (Maize , Corn): 


ذرت در مقایسه با سایر غلات محصولات فرعی غلات و سایر مواد خوراکی انرژی زا به عنوان یک استاندارد مطرح می باشد. در بسیاری از جیره های طیور، بخش عمده انرژی قابل سوخت و ساز، توسط ذرت تامین می شود. میزان تولید ذرت در سطح جهان حدود 600 میلیون تن است که 240 میلیون تن آن در آمریکا تولید می شود. چین با تولید حدود 100 میلیون تن و برزیل با تولید 40 میلیون تن در رتبه های بعدی هستند. بیشترین مقدار ذرت مورد استفاده در خوراک دام، ذرت درجه 2 در مقیاس آمریکایی است. با افزایش شماره درجه بندی ذرت دانسیته ان کاهش یافته و دانه های شکسته و مواد خارجی بیشتری در ان وجود خواهد داشت. ذرت درجه 2 نباید حاوی بیش از 5 درصد دانه شکسته و بیش از 5 درصد مواد خارجی باشد. به نظر نمی رسد دانه های شکسته شده انرژی قابل سوخت و ساز را کاهش دهند، اما وجود مواد خارجی چنین اثری خواهند داشت. دانه های شکسته شده محل های مناسبی برای رشد قارچ ها هستند.


ارزش انرژی زایی ذرت به نشاسته موجود در بخش آندوسپرم که به طور عمده آمیلوپکتین می باشد و جوانه آن که بیشترین مقدار روغن ذرت در آن است، بستگی دارد. 

  • paravar paravar
  • ۰
  • ۰

اثر جیره غذایی در تولید مثل طیور: 


تأثیر در دستگاه تولید اسپرم (بیضه ها)در نتیجه کیفیت و کمیت اسپرم بهتر می شود و می تواند تعداد بیشتری تخم مرغ را نطفه دار کند.


تأثیر در دستگاه تولید تخم مرغ ،مواد غذایی ممکن است در دستگاه تولید مثل اثر کند و مرغ را وادار به گذارزدن تعداد بیشتری تخم مرغ نماید.


ممکن است مواد غذایی در ترکیبات تخم مرغ مانند املاح و ویتامین ها اثر کند واضح است که این امر در خاصیت جوجه درآوری تخم مرغ مؤثر خواهد بود.

  • paravar paravar
  • ۰
  • ۰

تولید روزانه ۱۹۰ تن تخم مرغ

روزانه ۱۹۰ تن تخم مرغ دراستان قزوین تولید می شود که ۵ برابر بیشتر از مصرف استان است .
معاون امور دام جهاد کشاورزی استان قزوین  تعداد  مرغ داری های فعال تخم گذار در استان را ۵۷  واحد با  ۴ میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه مرغ بیان کرد و گفت : ظرفیت استان ۷ میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه است.
سید جوادی میزان تولید سال گذشته در استان را ۶۹ هزار تن اعلام و پیش بینی کرد : امسال بالغ بر ۷۰ هزار تن تخم مرغ در استان تولید شود.
معاون امور دام جهاد کشاورزی استان قزوین با اشاره به صادرات ۵۰ درصدی تخم مرغ از استان  افزود : ۱۰ هزار و ۶۰۰ تن از محل گمرک استان و همچنین بالغ بر ۲۰ هزار تن از استان های مرزی صادر می شود .
به گفته سید جوادی عمده این صادرات  بازار کشور عراق است .

  • paravar paravar
  • ۰
  • ۰
تاریخچه تولید تخم مرغ:


از آنجائیکه پرندگان و تخم ها در زنجیره تکاملی پیش از انسانها قرار می گیرند، پس نتیجه می گیریم که آن ها سال ها قبل از مورخان بر روی زمین می زیسته اند! تاریخ هند شرقی نشان می دهد که ماکیان وحشی در حدود 3000 سال پیش از میلاد مسیح، اهلی شده اند. یادداشت های تاریخی مصر و چین نیز نشان می دهد که ماکیان از 1400 سال پیش از میلاد مسیح برای انسان ها تخم می گذاشته اند. اروپا نیز مرغ ها را در حدود سال 600 پیش از میلاد مسیح، اهلی نموده است. گواهی های تاریخی از وجود ماکیان بومی در آمریکا حتی قبل از کشف این قاره توسط “کلمبوس” خبر می دهند. هر چند گفته می شود که کشتی های کلمبوس در سفر دوم وی به آمریکا در سال 1493 میلادی، اولین مرغ های تخمگذار را که اصالتشان به آسیا باز می گشت، به این سرزمین آوردند. 

بسیاری از مردم در سراسر جهان تخم های مرغ “گالوس دامستی کاس” را می خورند. نزدیک به 200 گونه از مرغ ها در سراسر جهان وجود دارد.   
  • paravar paravar
  • ۰
  • ۰

تولک بری :

تولک بری :


تولک رفتن از نظر ظاهری همراه با پرریزی و جایگزینی پرها و آغاز سیر قهقرایی ارگانهای تولید مثلی و قطع تخمگذاری می‌باشد. تولک رفتن یک فرایند طبیعی است و در شرایط طبیعی با کوتاهتر شدن روز (پاییز) این فرایند آغاز می‌گردد. اما تولک بری اجباری عبارتست از اعمال مجموعه‌ای از تغییرات که بوسیله آن طیور را وادار به تولک رفتن می‌کنیم. تولک بری به عنوان یک دوره استراحت کوتاه در پایان یک دوره تخمگذاری طولانی مطرح است. 

  • paravar paravar
  • ۰
  • ۰

کاربرد پودر یونجه در جیره طیور:

درحال حاضر در اکثر دنیا پودر یونجه را بعنوان غذای مکمل در تغذیه حیوانات وطیور به مصرف می رسانند این فرآورده علاوه بر مواد پروتئینی حاوی مقادیر قابل توجهی ویتامین های مختلف وکلسیم می باشد.
برای تهیه پودر یونجه معمولأ از گیاه تازه ومرغوب و پر برگ استفاده می کنند وپس از چیدن بلافاصه توسط دستگاه های مخصوص یا توسط آفتاب خشک کرده و به صورت پودر در می آورند.تولید داخلی یونجه در آخرین سال آماری در ایران معادل ۱/۵۹۲/۰۰۰تن بوده است که مقدار جزئی از آن بصورت پودر تهیه شده است.ترکیب شیمیایی یونجه و ارزش غذائی آن بسته به سن گیاه ونحوه خشک کردن آن دارد وهمچنین بسته به نسبت برگ وساقه موجود در آن دارد.

  • paravar paravar
  • ۰
  • ۰

پر شترمرغ:

پر شترمرغ:

پر شترمرغ یکی از منحصرترین پرهای پرندگان است که بسیار لطیف و در عین لطافت قابل انعطاف نیز می باشد و از آن در ساخت بسیاری

 از کالاهای تزئینی و ساخت انواع کفش‌های زنانه، کیف، کمربند و لباس استفاده می شود.

شرکت‌های بزرگی از این پرها برای بالا بردن کیفیت و زیبایی محصولات خود استفاده میکنند.

این پر جزء گران‌ترین پرهای پرندگان است. اولین جارودستی در آفریقای جنوبی از پر شتر مرغ 

ساخته شد. در انگلیس قدیم، استفاده از این پر در لباس‌ها سمبلی از شأن، مقام و پول بود.

در صنعت اتومبیل‌سازی نیز از این پرها، در مرحله پایانی رنگ‌آمیزی ماشین استفاده می‌شود.       

  • paravar paravar
  • ۰
  • ۰

سرمایه‌گذاری مجارستانی‌ها در بازار بذر ایران:


با برنامه‌ریزی‌های اتحادیه سراسری روستایی، سود شرکت کشت و صنعت شهیدرجائی با ۹۰ میلیارد ریال افزایش بعد از واگذاری به ۱۵۰ میلیارد ریال خواهد رسید.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی تعاونی‌های سراسری روستایی ایران امروز در گفت‌وگو با خبرنگار ایانا با اعلام این خبر گفت: سال گذشته هیأتی از شرکت LAC HOLDING به نمایندگی از طرف کنسرسیومی مشتمل بر ۶۶ کمپانی مختلف مجارستانی آمادگی خود را برای اجرای طرح‌های خرید، تولید و تکثیر بذور اصلاح‌شده اعلام کرد.

محمدرضا رئیسی‌نژاد افزود: احداث گلخانه، کودهای ارگانیک، ایجاد محلی برای ارائه محصولات شبکه تعاونی‌های روستایی بدون واسطه در مجارستان از بندهای رایزنی‌شده در این دیدار است.

رئیسی‌نژاد ادامه داد: مقدمات واردات بذرهای نمونه صورت گرفته و انتظار می‌رود به‌زودی محموله‌های بذر به ویژه در حوزه دانه‌های روغنی وارد کشور شود.


  • paravar paravar
  • ۰
  • ۰

 خصوصیات بلدرچین تخمی خوب :

برای تشخیص یک بلدرچین تخمگذار خوب می توان با توجه به سوابق گله اقدام کرد مثل :رکورد تخم گذاری ،تولک رفتن ،شکل،وزن واستقامت تخم ،وخصوصیات ظاهری

🐦 خصوصیات ظاهری بلدرچین تخمگذار :

🔸چشم: چشم تخمی بزرگ ،درخشنده ،براق است

🔸مقعد: مقعد پهن ،گشاد ،مرطوب وسفید است .

🔸استخوان لگن : فاصله بین دو استخوان لگن دربلدرچین تخمگذار بیش ازیک انگشت است و فاصله بین استخوان لگن وسینه دو انگشت است.

🔸پاها : پاها محکم ،قوی ،سالم ،بدون برآمدگی وانحراف و ناخنها سالم و بدون ضایعه می باشد.

   با توجه به این علائم می توان مدت تخمگذاری را مشخص کرد .

 ✅ خصوصیات بلدرچین درجه دو یا گوشتی:

🔸کم غذا می خورد،بیشتر وقت خود را به خواب می گذراند،زود به آشیانه می رود ودیر بیرون می آید،در فصل تابستان تولک (پرریزی)می رود ومدت طولانی تولک می ماند،تخمگذاری نامنظم دارد ورکورد تخمگذاری خوبی ندارد.

🔸تولک رفتن :

🐦 بلدرچین گوشتی پس از مدتی تخمگذاری پرریزی می کند که یک ماه به طول می انجامدوپس از 6هفته رویش مجدد پر تکمیل می شودوشروع به تخمگذاری می کند ..

🔸هم خونی :

اگربه مدت 2-1ماه از تخم یک گله بلدرچین برای جوجه کشی استفاده کنیم بدلیل جفتگیری های فامیلی ،هم خونی ایجاد می شود ودر نتیجه تولد جوجه های ناقص الخلقه ،فلج وضعیف را خواهیم داشت ،همچنین با کاهش تولید وکاهش رشد روبرو هستیم پس باید نرهای گله را عوض کرد .  

  • paravar paravar